Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

BS årsberetning for 2016

BANESEKTIONENS BERETNING FOR 2016
 
2016 blev for Nysumbanen et roligt år med et mindre antal arrangementer.
4 publikumsløb
Klubmesterskab + 2 Nysumcup.
Åbent Hus og mini Lemans.
Træninger.
Derudover var der et par event og lidt udlejninger.
 
Vi er udfordret på økonomien. Det er dyrt at drive motorbane, og er der ikke de frivillige til at passe anlægget, vil det se skidt ud.
Det er et must at vi mødes til arbejdsdage, så banen altid er velplejet. Det får vi ros for – både af publikum og af kører.
Vi har nogen ting vi skal have færdigt, og så skal der gøres en indsats for at få publikum til Nysum. Det er både vi og støtteforeningen godt tjent med.
 
 
Klubbens kører har også fået fine resultater:
 
Rallycross:
Super 1600.  Jacob Wunderow blev Danmarksmester med Rasmus Vorre på 2. pladsen.
I Super 2000 blev Dennis Rømer nr. 2
I Supernational blev Erling Krog nr. 2 og Jacob Pedersen nr. 3
 
Crosskart:
I mini blev Kevin Daarbak nr. 2
Tobias Daarbak blev Danmarksmester i 125cc.
I 650cc blev Søren Jelsbak nr. 2 og Dennis Munch nr. 3
 
Folke Race:
I Folkerace CUPPEN blev MNJ vindere af holdmesterskabet endnu engang foran Næstved og Kolding.
I U18 blev Alex Kudahl nr. 2.
I Ladies blev Kristine Cilleborg Madsen mester, og i KL 1 fik Thomas Pedersen 3. pladsen og Torben Dejligbjerg fik 3. pladsen i KL 2
 
Vi fik følgende klubmestre:
FR U16  : Karsten Lindbøg Hansen
FR KL1 : Mathias Zanderhoff
FR KL2 : Jesper Sørensen
CK Mini: Oliver Lucas Jensen
CK 85    : Nichlas Lau
CK 125  : Thobias Daarbak
CK 250  : Daniel Johansen
CK 650  : Søren Jelsbak
RC         : Dennis Christensen.
 
Vedrørende banen er vi ved at have det rigtige layout, dog vil jeg gerne have jokerlap i RC over på publikumssiden så at publikum bedre kan følge med. Der ligger et forslag til, hvorledes det kan gøres også uden de helt store investeringer.
Vi havde FIA syn på banen. Der var en del som ikke kan godkendes. De blev efterfølgende belyst via videofilm. Det gav os god viden om hvad vi skal gøre bedre når vi laver om eller når vi reparerer.
 
Vi fik elektronisk tyvstart. Det virker rigtig godt.
 
Vi er godt kørendes med official, men alligevel er vi afhængige af andre klubber. Meld dig til diverse kurser - vi har brug for alle kategorier.
Anitta har overtaget banens kursusvirksomhed, så det er hende i kontakter fremover. Det vil også komme til at stå på hjemmesiden.
Der er tendens til at sprogbruget og opførsel udvikler sig i negativ retning. Det skal vi have rettet op på, og det skal være ved fælles hjælp.
Tænk før i taler, og tænk 2 gange inden i skriver på FB. Der er officials der holder op bare fordi de ikke gider at blive svinet til, og det kan vi ikke være bekendt. Hvis man er utilfreds med noget afvikling eller straffe – jamen så er der procedurer til, hvorledes man behandler dem.
Det er træls når sporten er nødt til at ekskludere medlemmer bare p.g.a. dårlig opførsel
 
Vores arbejdsdage har haft fin tilslutning men det kniber gevaldigt men onsdag aften. Prøv nu lige at tænke lidt på det hen over sæsonen.
Jeg afleverede en TO DO liste sidste år til sektionen, og det kniber lidt med at få ansvarlige på, men jeg er sikker på, at det løses i den rækkefølge problemerne opstår.
 
Målsætningen må fortsat være at vi ligger forrest både med kvaliteten af løb, publikumsantal, stemningen omkring banen og løbene og udseendet af arealet generelt.
Vi har 30 års jubilæum til juni og det skal markeres, gerne med et løb som i gode gamle dage. Derudover skal der køres Rally Cross Nordic i august for første gang i Danmark. Det bliver stort. Det er et deltagerfelt som kun er til start i Danmark en gang om året – nok det tætteste vi kommer på et EM felt.
Endelig har vi sæsonafslutning i RC og CK.
 
Derudover træninger,  Nysumcup,  Mini Lemanc og hvad der ellers byder sig til.
 
Til slut vil jeg takke bestyrelsen, sektionerne og ikke mindst støtteforeningen for samarbejdet i 2016.
Tak til klubbens sponsorer for at i vil være med til at støtte op omkring banen.
Tak til samaritter, ambulance og læger, officials (både klubbens egne og dem fra andre klubber) DASU og alle andre der har været involveret i banens drift.
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877