Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Banesektionens årsberetning for 2017


 
Forord:
2017 blev for Nysumbanen en stor udfordring da vor Herre syntes at der skulle vandes mere end banen og de omkring liggende arealer kunne holde til.
Men trods de store vandmængder og skrænter som skred ned gav de gode og dygtige folk som stort set har gået i Nysum dag ud og dag ind ikke op,  men har sørget for at alt var klar til løbene, og et kæmpe stort tak fra alle medlemmer: det håber jeg i bakker op om.
 
Aktiviteter kan nævnes.
30 års Jubilæumsløb 
4 publikums løb.
TV optagelser 
Klubmesterskab + 2 Nysumcup.
Træninger åbent hus,  samt nogle event og udlejning.
 
Så har vi kørerne som sædvanlig gør det godt ude omkring på banerne.
 
Resultater.
 
 
Rallycroos:
 
0-1200.   Brian Nielsen. 1.
 
Super 2000.   Allan Jørgensen 3.
 
Supernationa.  Jakob Pedersen 2.
 
Crosskart Mini:
 Josefine Wunderov 2.
Anders Rømer. 3.
 
85 ccm:
Nicklas Lau Danmarksmester.
Kevin Daarbak 2
 
125 ccm:
Tobias Andersen. Danmarksmester.
 
Morten Bertelsen. 3.
 
 
250 ccm:
Tobias Daarbak. Danmarksmester.
 
Daniel Johansen. 2.
 
 650 ccm:
 Søren Jelsbak. 3.
 
Xtreme:
Nicklas Lucas Jensen 1.
Christian Juel 3.
 
FolkeRace cup:
U 16:
 Karsten Lindbøg Hansen. Danmarksmester.
 
Ladies:
 Kristine Cilleborg Madsen. 2.
 
Klasse 1:
  Thomas Pedersen. 2.
 
Klasse 2:
 Anders Salomonsen. Danmarksmester
.
 Kenneth Brian Sørensen. 2.
 
Steen Kudahl Cristensen. 3.
 
Holdmesterskabet blev igen kørt hjem til M.N.J. og K.A.C. som 2 og I.M.K. som 3.
                     Klubmesterskab.
 
Klubmestre:
U 16:
 Tobias Daarbak. 1.
Magnus Smed. 2.
Lisa Høgh Møller. 3.
 
KL.1:
Thomas Pedersen. 1.
Kim Sørensen. 2.
Mathias Sanderhoff. 3.
 
 
Kl 2:
Kasper Kudahl Christensen. 1.
Mads Nielsen. 2.
Ulrik Linnemann. 3.
 
Crosskart mini:
Aksel Schnack 1.
Marius Hejslet 2.
Felix Kjeldsen 3.
 
Crosskart 85:
Patrick Christian Konge 1.
Niklas Lau 2
Kevin Daarbak 3
 
Crosskart 125:
Morten Birkholt Bertelsen 1.
Lucas Bjerg Staun 2.
Lasse Storgaard 3.
 
 
Crosskart 650:
Dennis Munch 1.
Tobias Daarbak 2.
Daniel Johansen 3.
 
 
Nysum cup.
U 16: 
Morten B Bertelsen. 1.
Lasse Storgård. 2.
Lisa Høgh Møller. 3.
Kl 1:
Torben Nørgaard. 1.
Thomas Pedersen. 2.
Mathias Sanderhoff. 3.
Kl 2:
Kristian Schack. 1.
Mads Nielsen. 2.
Lau Theilgaard. 3.
 
Så har vi i år uddelt en fighter pokal som er blevet sponsoreret af Christian Nielsen. Og det var Johnny Damgaard Riise Nielsen som var den heldige vinder.Han har fået den for hans altid gode humør og fordi uanset hvordan dagen er gået og om han er blevet 1 eller 10  kommer der altid en bemærkning.Det var da en god dag bilen holdt hele dagen, eller min bil er hel så nu skal den bare vaskes til næste gang. Så et stort tillykke med udnævnelsen.
 
Vi startede året med at skulle finde 100.000 og der var vi heldige med tv var inde over, samt nogle event og udlejning.
 
Tv optagelser.
 Vi må nok sige at ud over kendisser som stort set var de samme som fra zulu så var det noget helt andet. Nysumbanen blev pakket ind i krydsfiner og maling og det var faktisk rigtig ok.   ingen oprydning det stod de selv for og ( smiler ) de fik også noget af en udfordring. 
Biler derimod var noget for sig selv for der skulle være dobbelt bur så dem der byggede biler fik noget af en udfordring men som også blev klaret til ug +. Hvad hjælp angår skulle der heldigvis bruges flest om eftermiddagen når folk fik fri fra job. Så alt i alt kørte det også som smurt.
       (som det plejer )
 
Motard motorcykelræs havde vi besøg af. Vi havde ikke selv noget med det at gøre udover at lukke op til banen. Men fik en opgave  til det sidste publikums løb da de havde søgt politi tilladelse og så var vores kvote opbrugt.
                             Jubilæumsløb.
Jubilæumsløb var også en rigtig god dag Kaj og co havde arbejdet hårdt med at få det til at køre, men som altid kørte det på skinner. der var virkelig lagt vægt på at det skulle være som for 30 år siden og som også var en udfordring men kom til at virke på grund af 30 års hukommelse og nymodens internet.
Det var et stort felt i de gamle biler ( 11 biler )som skulle i teknisk kontrol, Som Teknisk chef Knud Erik Sørensen Havde fået æren af at udføre.
Teknisk kontrol har nok aldrig ( med 11 biler ) taget så lang tid,
(ca 2 timer ) men alle blev godkendt.
 
Jubilæumsløb stillinger.
Kl 1:    Jørn Kulle 1.    Christian Bay 2.  Benny Kristensen 3. 
ladies:  Karen B  Larsen 1.  Lene Iversen 2.
 
Kl 2:  Jan Rømer 1.  Søren Konge 2.  Claus Iversen 3.  Bent Sørensen 4.
 
Efterfølgende blev der holdt reception med både vådt og tørt, og så blev der snakket gamle dage. En rigtig god dag var alle vist enige om.
 
 
 
Rally x: 
Det blev som de fleste løb en rigtig våd afære så våd at hvis de skal køre i Nysum i 2018 efterlyser de bedre forhold i depot ( fast underlag), ellers er der kun roser fra det udenlandske. 
 
Så skal vi til 2018 og starten bliver som vi sluttede 2017 med vand problemer og det er banen og parkering som volder problemer men kan i den forbindelse sige det er ikke kun Nysumbanen der har den opgave, Selv om det er en ringe trøst. Men i den forbindelse kan jeg fortælle at Kaj og hans motorcykel (Finn, Arne, Otto, IB. Sonja,) gør hvad de kan for at lede vandet væk fra banen og parkering  så der i 2018 kan køres løb som vi plejer.  
 
2018 kræver også frivillig hjælp så der kan køres på banen, så vi ser gerne at der er folk som byder ind med netop deres kompetence på de områder der nu skal bruges, men husk nu på det skal også passe til familie livet der hjemme for ellers går det i stå, hun har også noget at sige. Vi skal som sektion være bedre til at melde ud med hvad vi skal bruge af folk. Det kan være smed/tømre/mekaniker/ ja hvad  ved jeg men kom frisk vi bider ikke, men knurre kun, og i den forbindelse vil jeg godt lige komme med en opfordring, tal nu pænt det er ikke alle som kan lide den hårde tone som vi somme tider gør brug af. Og så der er altid en bid brød.
 
Official skal der stadigvæk bruges til løbene så få jer nu meldt til kurser for vi er ikke selv nok, vi skal stadigvæk hente hjælp ude fra.
Vi skal selvfølgelig stadigvæk være de bedste til at lave løb så også publikum kan få sig en på opleveren og sige til naboen at det er i Nysum det sker, for det halter stadigvæk med betalende publikum, så er der nogen der lige ligger inde med gode ideer til hvordan det kan løses må de gerne byde ind.
 
Otto, IB som i mange år har stået for at banen og maskinerne som altid har været serviceret og stået klar til løb, og Arne som official mest som starter men også som hjælper på banen når der skal ledes vand væk  har modtaget Dasus  hæders pris i bronze. 
Sonja og Kaj har modtaget Dasus hæders pris i sølv for deres utrættelige og store arbejde for Nysumbanen. Så et rigtigt stort tillykke med prisen. 
 
Så har jeg ikke ret meget mere at sige udover at takke bestyrelsen, sektionerne og støtteforeningen for det gode samarbejde i 2017.
Tak til vores sponsorer for støtten i 2017.
Tak til samaritter, ambulance og læger.
Og en stor tak skal lyde til officials både dem fra klubben og dem fra andre klubber  
 
 
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877