Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 1. marts 2017

Bestyrelsesmøde 1/3 2017
Tilstede: Asbjørn, Jan, Dorte, Kirsten, Finn, Martin, Bruno og Ole fra Rallysektionen

Finn: Region Nordjylland vil gerne grave ned til grundvandet på området hos naboen.
Klubben er inviteret til arrangement med udviklingscenter Nordjylland.

Kirsten: Medlemstallet er steget, set i forhold til sidste år. Det er lavet få mindre ændringer i budgettet.  Det overvejes at  opsige lejeaftalen på hjertestarteren.

Asbjørn: Til generalforsamlingen, blev det besluttet at nedsætte et økonomi- og maskinudvalg. Hovedopgaven for udvalget, er at holde styr på hvad der bruges af penge på maskiner og lign. og gennem deres arbejde at sikre MNJ en sund økonomi.  Udvalget holder møde 21 marts. Der nedsættes et udvalg der skal arbejde med evt udlejning på gokartbanen. 

Bordet rundt:
Kirsten fortæller at Malene vil gerne sørge for at der kommer  mere på de sociale medier om klubben og aktiviteter.

Ole Stig beretter at rallysektionen har konstitueret sig. Formand er Johhni B. Christensen,  Ole tager referater og tager sig af alt omkring regl.3 osv.  Udvalget arbejder lidt med et evt samarbejde med en anden klub. Indsats omkring SpeedNord skal styrkes. Herregaards løbet er samtidigt afslutning for JFM. Der arbejdes på at afvikle et klubrally kursus. Kort sagt skal aktiviteterne i sektionen styrkes.

Bruno spørger ind til asfalt til pitområdet.  Når vejret bliver bedre, starter værket op, og så kan asfalt lægges. Inden da skal området klargøres, så der er rigeligt at lave på anlægget.  Der kommer tilbud fra el-installatør.

Jan fortæller at banen er lejet ud hele ugen, og i forbindelse med nogle tv-optagelser, skal der lægges lidt asfalt. Der er også lidt gang i events.  Banens layout skal ændres lidt, så der er gang i en del arbejde i den forbindelse.  Finn og Kaj tager til Oslo, for at snakke med  Rallycross Nordic.
Næste møde:  30/3 kl 19.30
 
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877