Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 14 maj 2014

Tilstede: alle

Finn: Vi har brokket os over stigningen på 4000,- vedr. forsikring, og der har været afholdt møde med Dasu og de banedrivende klubber. Næste år bliver fordelingen anderledes. Bestyrelsen beslutter at der ikke vil blive ansøgt om nedsat præmie for i år. Der skal for 225.000,- asfalt på baneudvidelsen, hvortil Dasu giver et tilskud på 50.000,- , og der er mulighed for et rentefrit lån fra DIF.  Ved FR løbet blev en elstander ødelagt, så der kom 400V ind i en bus. Fremover præciseres det at brug af el er på egen risiko.   Udlejning og salg af jord er på plads.Købsaftalen på jorden er ved tinglysning.  Den nye ”mini nysum” racerbane kommer til Rally, og kan benyttes til kl 22.00, Stf. Sørger for drikkevarer og byttepenge.  Revisoren har været på rundvisning, og er imponeret over de fine forhold på og omkring banen.

Kirsten: Der er ved at være styr på budgetterne, dog har vi stadig LAG midler til gode.

Kaj: Åbenthus bliver med endagslicenser som vi plejer. NEZ forberedelserne er rigtig godt i gang. FR Cup løbet manglede ca 20 deltagere

Tage: der har været indbrud i containeren, men tilsyneladende er intet stjålet. Låse bliver udskiftet. Der skal Dasu og mnj flag op i Mou. Afholdt løb var med fornuftigt deltagerantal. Fremover ligger der en udfordring omkring tidtagning. Der er kommet en del nye medlemmer.

John: Er i fuld gang med forberedelser til DM, Rallycentrum kan ikke være på havnen i Hobro, det bliver i Nysum. Stf er informeret om ændringen. Bjarne og Henrik har været til dialogmøde vedr DM. 22/5 hjælper klubben til ved Metalrally på Autocollege. Vi har hjulpet HMS med Hillclimb.

Lonni: Det hele ser fornuftigt ud. Banesektionen  har søgt støtte til klargøring af banen, og det er bevilliget. Der er kommet en del nye frivillige til stf.

Baneudvidelse: Det skrider fint frem, dog sinker regnen arbejdet lidt. Der er meget stor interesse omkring projektet. Autoværn og publikumshegn kræver mange hjælpere. Den nye vej til depotet er ved at være klar. Depot og vejen bliver brugbar til NEZ, og laves helt færdig i løbet af året.

Tage fortæller at tegnearbejdet til den nye kartbane er i gang, og skal sendes til kommunen.

Næste møde bliver 10/6 kl. 19.30

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877