Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 15. maj 2018

Bestyrelsesmøde 15/5 2018
Tilstede: Finn, Kirsten, Kaj, Martin Schrum, Martin Bjerre, Kim, Carina

Finn: Finn har, sammen med Kaj, været til møde i odense omkring krisen i folkerace. Finn har også været til møde i horsens, omkring et nyt repræsentantsskabsmøde der bliver afholdt 30/5. Finn og Kaj deltager. Åbent hus gav ca 160 besøgende på folkeracebanen, der gerne ville prøve. Rally og Gokart sektionen havde også godt besøg. Næste år skal der nok afholdes et koordineringsmøde inden åbent hus.
Vores forsikringer er blevet gennemgået, og der er lavet nogle ændringer, så klubben sparer en del penge. Desuden er der gang i at få tilbud fra et andet selskab.

Ny miljøtilladelse arbejdes der stadig på, men det er en langsommelig proces.

Persondata loven giver lidt arbejde. Martin vil i samarbejde med Klaus og Otto, indsamle tilladelser fra sektions medlemmerne.

MRC har ytret ønske om at komme til Nysum. Klubben er åben for ideen, og der skal yderligere dialog i gang.

Støtteforeningen afholder generalforsamling 22/5.

Kioskudvalget arbejder hårdt, og det går fint fremad. Der har været besøg fra fødevarestyrelsen, og alt er fint. Der burde indkøbes en pomfritkoger og en ny pølserister. Inden der indkøbes nyt, skal de nuværende undersøges med henblik på reparation.

Sommerfest/Klubfest d. 4/8 skulle gerne blive et arrangement for HELE klubben.

Der skal findes en ny medlemsadministrator.

Martin S. : Der afholdes møde med DASU om godkendelse af banen. Sidste hånd er ved at blive lagt på køkkenet i klubhuset. Der er også udarbejdet et ordensreglement, for bane og området.

Kaj : Der er kørt træning og Nysumcup, og det er gået fint. Forberedelserne til belægning i depot er i fuld gang. Der skal indkøbes et stort klubflag, bla til rallycross nordic. Der er gang i en del projekter. Blandt andet skal rallysektionens container flyttes.

Kim: Sektionen har deltaget i klubløb og åbent hus, og det har givet en del nye medlemmer.  JFM afholdes 30/6, med rallycentrum i klubhuset. 15/9 afholdes en afdeling af Yokohama. Herregårdsløbet afholdes i november.

Kirsten: Baneleje skal måske omdøbes til banekontingent. Derudover ser økonomien fornuftig ud.
Fremover skal emner til dagsorden sendes til Finn 10 dage før mødet.
 
Næste møde: 21/6 kl 19.00
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877