Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 22. marts 2018


Tilstede: Karina, Kaj, Finn, Kirsten, Martin Bjerre, Martin Schrum, kim

Det er kommet invitation til dialogmøde med DASU`s bestyrelse 25/4. Klubben må stille med 2 personer. Finn og Kaj deltager.

Det har ikke været muligt at finde medlemmer til støtteforeningen, så det aftales at lade foreningen hvile frem til næste år. Dorte står i spidsen for den hvilende forening.
Det er besluttet at oprette et kioskudvalg. Indtil videre er det Karina der står i spidsen for udvalget, og deltager fremover i bestyrelsesmøderne, dog uden stemmeret. Sektionerne skal gerne finde medlemmer til kioskudvalget.

Det nedsatte forretningsudvalg har til opgave at holde lidt styr på budgetter, indkøb osv. Og udvalget har afholdt deres første møde. Udvalget refererer til bestyrelsen.

Klubbens Facebook sider skal styres lidt bedre, så der ikke kommer til at ligge ”snavs” til offentligt skue. Der vil være nultolerance overfor upassende indlæg.

Økonomien ser fornuftig ud, men der er ikke kommet budgetter fra alle endnu.  Der er fremlagt nyt budget for gokartsektionen. Budgettet godkendes af bestyrelsen. Sektionen vil gerne have udskiftet motorer på nogle af deres gokarts. Bestyrelsen kan ikke støtte denne investering, men opfordrer til at motorerne serviceres og justeres.

Rallysektionen får sat gang i at få konstrueret et halvtag over containeren.

Martin S: Der er ganske få hængepartier i klubhuset på gokartbanen, og forberedelserne til sæsonen er i fuld gang.

Kirsten: Der er styr på konto til kioskudvalg og Kirsten har fået et dankort til kontoen, da nogle ting kun kan betales med dankort. Der arbejdes stadig med budgetterne.

Kim: Der har været afholdt første kursus og klubmesterskab, med stor succes. Der er planlagt en del arrangementer i 2018.

Kaj: RallyX Nordic ser ud til at blive en realitet.
Beklægning i depot har højeste prioritet.
Vi har været i Padborg for at hjælpe til med optagelserne til 5. Gear.
Onsdag efter påske startes op på arbejdsdage.
Der har været 11 nye til licenskursus.

Finn: Vi har gennemgået vores forsikringer, og der bliver lavet lidt om på dem, så vi sparer en del penge på præmierne.

Næste møde: 15/5 2018 kl 19,00
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877