Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 27 juni 2013

Fremmødt: Alle

1. Vi byder den nye formand for støtteforeningen, Mia Schødt, velkommen i bestyrelsen.

Finn kunne fortælle at der er kommet en invitation til sportsmesse i Aalborg til september. Sektionerne kigger på det.

2. Rally:

Det nyligt afholdte rally var en stor succes, og økonomien løber lige rundt. Planlægning af minirally d. 17 august, er begyndt

 

Støtteforening:

Har hjulpet til rally, indsatsen skal koordineres bedre næste gang. Det kniber med at finde hjælpere, både til arrangementer og i kioskerne.

 

Kart:

Der er medlems fremgang, hvilket sandsynligvis skyldes arrangementet i storcenteret. Vægten er gået i stykker, Tage ser om han kan finde en løsning. Udlejningskarten kører en del, hvilket koster lidt mere vedligeholdelse. Der skal uddannes flere løbsledere.

 

Bane:

Event, race og lukkede løb kører over stok og sten. Specielt Crosskart har mange tilmeldte. NEZ vil byde på rigtig mange fine biler, og der er mange tilmeldte fra udlandet. Vaskepladsen bliver indviet, med hjælp fra borgmesteren, medlemmer af kommunalbestyrelsen og repræsentanter fra de fonde der har bidraget.

3. Budgetter er sendt rundt, og det ser fornuftigt ud. Falck vil gerne give tilbud på hjertestarter og førstehjælpskursus. Kirsten ser nærmere på det.

4. Hønsehuset skal væltes, og rallysektionens ting skal flyttes. Det besluttes at indkøbe en 20 fods container til tingene. Den bliver placeret langs værkstedsbygningen, og der kommer halvtag til de ting der ikke skal i containeren.

5. Hjemmesiden bliver opdateret, og folk skal uddannes i at redigere den. Kursus bliver afholdt i efteråret.

6. Vi venter spændt på at høring om lokalplan 270 er overstået 14/8

7. OK vil gerne støtte klubben. Der bliver indsendt ansøgning, så dem der ønsker et OK kort, kan få det, og der igennem støtte MNJ.

 

Næste møde: 3/9 evt i Mou

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877