Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Formandens beretning 2021

 
Formandsberetning 2021 Gokart Sektionen 
 
Igen i år har vi haft medvind i gokartsektionen. Først, igen igen kæmpe tak til vores, tirsdag og torsdags arbejdshold, som vel er grunden til at vi kan køre gokart, overhovedet.
 
Vores store frivillige hold, både entreprenørholdet, og holdet som altid er der på træningsdage, og løbsdagene, som gør en kæmpe indsats, er vores styrke.
 
Vi har igen i år, fået øget medlemskab, i sektionen. Det bevirker også at vi har øget indtjening, og der med råd til at investere i mere i vores anlæg:
 
Vi er begyndt at lave Paddock 1.
 
Asfalteret mere af pitområdet, samt mellem containerne.
 
Ny telthal i pit. Som vi har fået sponsoreret af:  Ken fra Assentoft Smede og maskinforretning 
 
JUTLANDER FONDEN har igen været, YDERST gavmild over for os. Vi har fået elektroniske falgposter, samt storskærm til start/mål.
 
DS GRUPPEN. Mads Møller. Har givet os en Start/mål portal, på hele 24 meter, som går over målstregen. Samtidig har Mads givet os skelettet til (som de gjorde ved dommertårnet) træningsleder huset (Brunos hus) som kommer til at ligge ved udkørsel til banen.
 
Grundet vores gode økonomi, har vi været istand til a lave vores baneudvidelse, som har været på tale i flere år ( vi glæder os til sæson start, hold på hat og briller) igen har vi lavet niveau forskel på banen.
 
Dommertårnet, er næsten færdiggjort indvendig.
 
I starten af året, havde vi øget besøg på træningsdagene, både udefra og af medlemmer. Besøgstallet faldt en lille smule, efter sommerferien.
 
Vores mål for 2022, er at finpudse banen, og området, således at den lige kommer en grad længere op. Samt ikke at forglemme, så kommer der slidlag på hele banen i 2022.
 
Med racer hilsen
 
Formanden Gokart Sektionen
 
Jan Wurgler 
                     
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877