Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Formandens beretning fra 2021

Banesektionens beretning for 2021
 
Corona prægede stadig motorsporten i 2021. Alligevel formåede vi at afvikle fine arrangementer samt give mange mennesker en god oplevelse på Nysumbanen i 2021.
Årets første DM afdeling i Folkerace blev afviklet fint med god opbakning fra deltagerne, som altid. Dagen efter blev der kørt et åbent løb i Crosskart, hvor deltagerne fik noget på opleveren. Det blev afviklet i snevejr, hvilket var til stor fornøjelse for mange, men også gene for nogle. ”Det klistrer jo fast på ruden det skidt”
RallyX var godt besøgt, deltagermæssigt. Ryttergården var fyldt rigtig godt op. Det er rigtig dejligt at se, at de danske kørere i alle klasserne, giver de udenlandske kørere god kamp til stregen. Vi kan bestemt være stolt af vores indsats på alle områder.
Klubmesterskabet var igen en god dag. Desværre ødelagde regnen lidt finalerne, men alle tog det med et smil. Der var igen stor tilslutning til klubfesten.
DM finalen kunne endelig afvikles med publikum, hvilke tog rigtig godt for sig. De støttede vores kiosker så meget, at vi blev udsolgt på næsten alt.
Opbakningen fra kørerne, både som deltagere samt tiltrækning af publikummer, var igen fantastisk. Det er en fornøjelse at se opbakningen til vores bane. Ligesom opbakningen til finalefesten igen var succesfuld.
NEZ finalen i Crosskart var en hyggelig dag. Vi havde naturligvis ønsket os flere deltagere samt publikummer, men det var sidst på sæsonen og flere var blevet mætte, da der var mange løb efter sommerferien.
DM Revanchen blev i år benyttet af flere til at prøve at køre noget andet, end de var vant til. Der blev byttet og lånt køretøjer ud imellem hinanden. Det var en rigtig hyggelig dag. 
Der skal lyde et stort TILLYKKE til vores medlemmer, for de gode præstationer rundt på banerne, samt de flotte placeringer/mesterskaber, det indbragte.
2021 var året, hvor 5. Gear ønskede at sige stop. Det har givet mange gode oplevelser samt omtale til klubben, hvilket naturligvis er dejligt. Interessen for vores event på banen er stadig stigende, og vi fik afviklet mange fine arrangementer. Det er en fornøjelse at se og høre om de store smil, som vores arrangementer indbringer på læberne af deltagerne.
I 2021 fik vi rigtig igangsat opbygningen af den nye joker, hvilken vi glæder os til at få testet i 2022. Der mangler dog stadig en del arbejde, især opsætning af autoværn, inden den er helt klar til test.
I år afsluttede vi sæsonen med et møde for medlemmerne, hvor vi ønskede at høre om deres ønsker om aktiviteter på banen for 2022. Der skal lyde et tusind tak for opbakningen samt ideerne, som vi glæder os over, at I vil være med til at føre ud i livet.
Til sidst med bestemt ikke mindst, skal der lyde et KÆMPE TUSIND TAK til alle vores sponsorer samt hjælpere, som støtter os. I betyder rigtig meget for os. Uden jer var der ingen løb på Nysumbanen. Tusind tak til alle der bidrager.

Tusind tak til alle for jeres opbakning til sektionen.
 
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877