Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Ib Kragh og Karsten Isaksen vinder DM i rallysprint

Det var en solbeskinnet og velbesøgt Flyvestation Aalborg, der lørdag lagde asfalt til DM i rallysprint – et af de mere spektakulære indslag under DM-ugen 2023. Samlet vinder blev Ib Krag og Karsten Isaksen.

 

 

Flyvestationen, der normalt er lukket land for civile, var lørdag velbesøgt af børn og voksne med benzin i blodet. Og der var rig mulighed for at komme helt tæt på de potente rallybiler og se dem køre på publikumsrallyprøven på flyvestationen. Og når der ikke lige var rallybiler i farvandet, så stod Forsvarets mange sektioner klar med både fly, køretøjer og paratviden. Og aktiviteterne i publikumsområdet var vel besøgte med racersimulatorer fra Asetek SimSports og kartingslalom i DASUs elektriske gokarts.

 

To prøver skulle gennemkøres to gange af alle de deltagende mandskaber til DM-ugens rallysprint – i al 35 prøvekilometer. Bedste efter de fire gennemkørsler var Ib Kragh og codriver Karsten Isaksen i Hyundai foran Simon Vallentin og Peter Egholm (Hyundai) og Kenneth Madsen og Mette Felthaus i Peugeot.

 

Det var Motorsport Nordjylland, MNJ, der stod bag DM i rallysprint på Flyvestation Aalborg.

 

Næste løb i rallymesterskabet Dansk Super Rally er Rally Jylland 11.-12. august.

 

DM-ugen rallysprint generelt:

 

1 Ib Krag/Karsten Isaksen

2 Simon Vallentin/Peter Egholm

3 Kenneth Madsen/Mette Felthaus

 

/bos

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877