Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Nyt fra gokartsektionen

D. 6/3-2019

Vi kan med glæde informere om at vi har fået tildelt ikke mindre end
360.000 kr. fra Jutlander Bank til materialer til vores nye dommertårn. STOR tak til Asbjørn, som har været frontkæmperen i denne sag. Men ikke mindst KÆMPE TAK til Jutlander bank. Det er den største donation som de har givet…
Det er KUN til materialer, så vi håber nogen af jer i klubben kan/vil bidrage med arbejdskraft. Venligst kontakt Jan Würgler, janwurgler@mail.dk hvis I kan hjælpe. TAK.

Vi har haft besøg af KU ang. Gennemgang af banen, for at få vores banegodkendelse fornyet her 1. april (vores gamle udløber der, og så må vi ikke køre løb på den). Bruno og Kurt har været så gode, at de gerne vil være tovholder på arbejdsdage, således at vi kan få udbedret de ting som skal gøres (fanghegn/sand afkørsel og lign) for at vi kan køre løb igen.
Så jer der kan hjælpe Kurt og Bruno. Venligst kontakt Bruno på tlf. 22279185 eller mail tillidba@hotmail.com så koordinerer han dagene. TAK.

Vi mangler 3 flagstænger min. 8 mtr høje til banen (lovkrav for at vi må køre løb) så hvis nogen af jer ligger inde med sådan 3 stk, eller i kender nogen som har dem, der vil donere os dem, så sig til. TAK

Løb
Vi har måtte flytte vores løb d. 27. april til 4. maj pga. manglende løbsleder. 
Her har I også et par billeder af hvad der er ved at ske ude på vores anlæg.
 
Vi kommer med mere information, senere.
 
Vi håber alle i klubben vil støtte op om de tiltag vi er i gang med.
 
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877