Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Referat 19.05.2010

Referat fra støtteforenings-møde 19.05.2010

Tid:  19-06-2010 00:00

Bestyrelsesmøde Onsdag den 19/5 2010

Til stede: Irma, Lene, Ken , Jens Oluf og Svend

Opfølgning fra sidste møde:

Spiritusbevilling:

Lene har talt med fødevarerstyrelsen som har fået en henvendelse i forbindelse med vores ansøgning om spiritusbevilling. Fødevarestyrelsen har noteret os under lejlighedsvis arrangementer, så nu håber vi snart at vi modtager spiritusbevillingen på skrift.

Regnskab :

Jens og Ken har fundet et ”system” som gør, at vi kan følge lagertallene og regnskabet meget tæt, og vi andre i bestyrelsen bliver løbende informeret, det er rigtig godt.

Streetrace:

Henrik har drøftelser i gang med Ålborg kommune, og sidste melding er, at der forhåbentlig snart kommer en afklaring på arrangementerne. Støtteforeningen bliver involveret i evt. pølsesalg på en eller anden måde.

Arrangementer:

Opfølgning på rallycross. Lene var inviteret til møde med løbsledelse. Støtteforeningen modtog kun 7 tilmeldinger til mad, lørdag aften, dette blev derfor aflyst. Vi drøftede hvorfor der var så få tilmeldinger. Vi har spurgt mange forskellige personer, nogle vil selv grille, andre kørte hjem da lørdagens løb sluttede kl. 17,00. Der var ikke Tysk mesterskab denne gang, hvilket også har en stor del af svaret. Vi prøver selvfølgelig igen til efteråret, så må vi se, om det giver et andet resultat.

Træning 25/5: Svend sørger for salget i Depotet.

Dasu-elite 28 og 29/5: Svend er frisk, og tager hele arrangementet. Lene bestiller mad til fredag aften. Morgenmad og håndmadder til lørdag sørger Svend selv for. Hjælp fra Sonja Storgård med eftermiddagskaffe og kage.

Træning 1/6: Svend er ”på dupperne igen”.

Opfølgning på 1. omgang Zulu. Irma skriver til Nordisk Film, for at høre om de er ”glade og fro” eller om de har ønsker til ændringer.

2. omgang Zulu den 4 og 6 juni. Ken kontakter Carlsberg, de har haft strejke blandt ”øl kuskene” så vi skal være sikker på leveringerne.

Irma, Lene og en person mere ”fylder op” torsdag aften. Fredag morgen hjælper Ninna i Pitten, og Sonja Frh. Har ”tjansen” i Depotet. Lørdag har Ninna ”tjansen” i Depotet. Ninna sørger også for, at der er kage til alle, begge dage. Oprydning forgår søndag den 6/6 af Svend, Irma og Lene.

3. omgang Zulu den 18 og 20 juni. Irma, Lene og 1 person mere ”fylder op” torsdag aften. Ninna sørger igen for kager til begge dage. Fredag morgen hjælper Ninna i Pitten, og Svend er i Depotet.

Søndag har Ken og Tina ”tjansen”. Oprydning foregår TIRSDAG aften den 22/6 (bestyrelsesmøde).

Træning den 19/6 (midt mellem Zulu) – Lene har ”tjansen”.

Klubmesterskab den 12/6:

Irma bestiller mad hos Landkøkkenet i Suldrup. Svend laver udkast til hjemmesiden + prisskilte til baren. Vi skal finde en person som vil hjælpe med pølsesalget i Depotet. Irma og Ken står for festen. De finder bemanding til boddækning, pyntning af festlokale, mad på bordet, og salg af drikkevarer i baren, og afvikling af amerikansk lotteri..

Lene prøver at finde nogle personer, som kan/vil hjælpe med at skaffe sponsorgaver til det traditionelle amerikanske lotteri.

Oprydning om søndagen plejer at foregå ved ”fælles hjælp”, nogle personer har MEGET godt af at ”røre sig”, selv om nogle ligner ”noget der er løgn”.

NÆSTE bestyrelsesmøde er aftalt til TIRSDAG den 22/6 kl. 19,00 på gården. Lene sørger for ”noget” til kaffen. 

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877